Kiemelt kép

Hello World!

Mi mással indulhatna egy fejlesztői blog, mint egy “Hello World!” bejegyzéssel? A NightlyScrolls tehát egy fejlesztéssel és egyéb informatikai témákkal foglalkozó blog lesz. Érdekességek, hírek, tutorialok, ajánlások és persze projektek.

Ahogy a névből is kiderül, ez a GeekScrolls társblogja, amelynek tematikájába már nem fért bele a programozás, de nagyon szerettem volna ilyesmiről is írni. Mivel így is nagyon kevés időm van, ezért eleinte 1-2 hetente lesz várható ide is poszt, de a Facebook oldalon igyekszem naponta megosztani érdekességeket, híreket.

Milyen nyelvek lesznek? Alapvetően én webfejlesztéssel foglalkozom (illetve ebben dolgozom), de vannak C#, Android és egyéb projektjeim is. A blog célja a tanulás is, így lesznek kísérleti projektjeim, más nyelvekbe betekintés, stb. Szeretnék minél több témában megosztani információkat, de csak alapos utánajárással.

Ha érdekel a fejlesztés világa, egy webfejlesztő gondolatai, esetleg hálózati, szerver konfig vagy egyéb témákban szeretnél olvasni, akkor kövess a közösségi oldalakon, illetve a megosztásokat is köszönöm! :)

Facebook oldal: fb.com/nightlyscrolls
Twitter: @vitozyhun


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!